mohd's FotoPage

By: mohd badlyshah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 2-May-2007 18:44 Email | Share | Bookmark
batu caves

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[quote]hari ni aku boring do sebab baru berenti kerja.so aku bosan tak tahu nak buat ape.
bangun dari tidur aku terus jejak kaki ku ke batu caves.tempat tu memang best gila.tak bosan langsung aku datang kat sana.memang betul pun tempat ni tempat tumpuan pelancong.bangga siot,jadi rakyat malaysia...
semua ada tempat pelancongan cantik cantik....hihihiiihihihihii..
tak tahu nak cakap dah....
apa lagi jamu dgn gambar saya ni.....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net