mohd's FotoPage

By: mohd badlyshah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  [18]  19  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 2-May-2007 18:44 Email | Share | | Bookmark
batu caves

 
 
 
View all 23 photos...

[quote]hari ni aku boring do sebab baru berenti kerja.so aku bosan tak tahu nak buat ape.
bangun dari tidur aku terus jejak kaki ku ke batu caves.tempat tu memang best gila.tak bosan langsung aku datang kat sana.memang betul pun tempat ni tempat tumpuan pelancong.bangga siot,jadi rakyat malaysia...
semua ada tempat pelancongan cantik cantik....hihihiiihihihihii..
tak tahu nak cakap dah....
apa lagi jamu dgn gambar saya ni.....



Monday, 30-Apr-2007 22:26 Email | Share | | Bookmark
charity drive di miim

karim
dewi
 
View all 23 photos...



Saturday, 28-Apr-2007 12:36 Email | Share | | Bookmark
little havana.tanchap dan happy besday...

 
 
 
View all 12 photos...




Thursday, 26-Apr-2007 20:44 Email | Share | | Bookmark
charity concert di mmu

muncung kambing
4 gadis
bittersweet
View all 9 photos...




Sunday, 15-Apr-2007 07:51 Email | Share | | Bookmark
malam acoustik rantai di little havana

fynn
kena sanbar kilat
apa nama band ni ...ah
View all 28 photos...




[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  [18]  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net