mohd's FotoPage

By: mohd badlyshah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Monday, 25-Jun-2007 11:35 Email | Share | | Bookmark
planet hollywood rock malaysia 2

 
 
 
View all 24 photos...


]asalamulaikum dan selamat sejahtera...........pada 23.06.2007...
berlangsungnya show suria fm di planet hollywood......pada pukul 1.30 pm mula dan habis pada6.30pm...pada masa tu memang best gila macam2 orang kita boleh jumpa dan macam jenis band underground dan mestream........band2 yg terlibat masa tu ialah HUJAN,PRETTY UGLY.NITRUS.6IXTH SENSE.BRAINHEADdan MEET UNCLE HUSSAIN...best gila do rugi sape tak pegi.....sambil ada cabutan bertuah dan cendarahati dari suria fm....hihihihi...
yg bestnya kalau kawan2 nak tahu....ada satu gimik....budak bawah umur tak boleh masuk....wakakkakakaka....kesian diorang.....penat2 datang do........tapi tak boleh masuk......nasib baik ceo suria fm....call datuk bandar kuala lumpur........dapat masuk juga...wakakakkakakaaka...terima kasih kepada datuk bandar kerna benarkan peminat2 masuk kedalam planet hollywood..hhhihihihihihi.......nak bagitahu bkawan2 sebalum saya calo......ada show suria fm lagi kat bukit jalil....yang seronoknya masuk free dan banyak artis2 malaysia dan indonesia tak salah saya.....marilah beramai2 kesana pada 7 julai 2007 di kawasan tapak A kat bukit jalil...macam2 ada di sana.....jualan dan cendarahati...ok semua dah tak tahu nak cakap apa dah...byyyy...


Sunday, 24-Jun-2007 18:09 Email | Share | | Bookmark
show junk di central market

 
 
 
View all 23 photos...






asalamulaikum dan selamat sejahtera...
wah...dah lama saya tak men upload gambar kat fotopages...hihhihih
ok....minggu lepas ada show junk kat central market....best gila kawan2.....macam2 ada...
ada art.jualan.belajar nak print baju dan band2 nak perform masa tu.....band yang ada masa tu
hujan.tugu drum circle.free love dan macam 2 ada....jualan yang ada masa tu agak menarik juga hihihihih...saya gembira masa tu..kerana saya dapat macam2 benda free...hihhihi..
biasalah hihihh nak beli tak ada duit......apa2 pun masa tu memang best gila macam2 org saya jumpa..kawan2 ranger,kawan myspace dan semua org seni ada masa tu....saya bersyukur kepada tuhan kerana..semua dalam keadaan baik masa tu...cuma satu aje ada gimik....masa time hujan perfom...
ramai gila org sampai nak roboh bangunan tu...hihiih..
sampai penganjur marah kerana ramai sangat....
hihihi apa2 pun semua berjalan seperti lancar...ok
sila menjamu gambar2 saya.....dahhh


Sunday, 17-Jun-2007 09:41 Email | Share | | Bookmark
lauren i miss you

i love you
do not laeve me




Monday, 11-Jun-2007 17:36 Email | Share | | Bookmark
gambar budak2

 
 




Sunday, 10-Jun-2007 15:09 Email | Share | | Bookmark
mcpa(foto by:e one)editing(boboi)

 
 
 
View all 6 photos...



[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net