mohd's FotoPage

By: mohd badlyshah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 11-Jul-2007 19:15 Email | Share | | Bookmark
poster filem rekaan dan flyers rekaan hihihihih..

awanband
cinta samurai
cinta awan
View all 8 photos...




Wednesday, 11-Jul-2007 19:06 Email | Share | | Bookmark
terima kasih kepada model2 ni

 
 
 
View all 6 photos...

fiaqe


Tuesday, 3-Jul-2007 18:55 Email | Share | | Bookmark
convent

 
 
 
View all 24 photos...



Friday, 29-Jun-2007 23:43 Email | Share | | Bookmark
show di laudry

 
 
 
View all 12 photos...





Tuesday, 26-Jun-2007 09:37 Email | Share | | Bookmark
mcpa art and music part 2 dari(johnbean}and(mukhrizlatif}

 
 
 




asalamulaikum semua......hhihihihihihi jangan rasa terkejut ye.....gambar ni dah lama sebenarnya...
masa show kat mcpa...hihiih gambar khas dibawa oleh moqh dan editing oleh aku hihihihih....
saja nak edit sebab gambar ni lawa dan editing dia juga hihihihih...kote puji diri sendiri...
gambar kenangan kepada kawan kita dah pulang ke tanah air dia encik dimas santoso dari kumpulan hujan...so inilah gambar untuk beliau masa dia perform last sekali kat mcpa tu...
kami semua berharap...dimas cepat pulang ke malaysia....dimas PULANGGGGGG...PULANGGGG..
KAMI MERINDUIMU DI SINI HIHIHIHIHI.........itu aje aku nak bagithu hhiihi.....by wasalam


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net